Apartament modern 3 camere 90 mp in Sibiu zona Lidl Mihai Viteazu
# 33919 • Vizualizări: 138 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:51, 05.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 105.000 €
  • Suprafața utilă 90
  • An construcție 2010
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament modern cu 3 camere decomandate intr-o zona foarte cautata atat din perspectiva locuirii permanente cat si a investitiei din punct de vedere imobiliar si anume in zona Mihai Viteazu din Sibiu.
Are o suprafata totala de 115 mp si este situat la etajul intermediar 4 intr-un imobil care dispune de lift. Cei 90 mp utili ai apartamentului sunt armonios impartiti oferind un plus de confort si eleganta.
Apartamentul este format dintr-un living mobilat open-space cu bucataria mobilata si utilata cu plita pe inductie cuptor electric masina de spalat vase frigider side by side zona de luat masa din living se asigura accesul si pe balcon.
Dormitoarele au suprafete generoase accesul facandu-se dintr-un hol spatios in care este amenajat un dressing mare. Apartamentul dispune de o toaleta de servici si o baie mare ambele foarte frumos amenajate.
Pozitionarea apartamentului este una unica oferindu-va o priveliste superba asupra imprejurimilor si de asemenea linistea de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Atat living-ul balconul cat si dormitoarele sunt insorite pe tot parcursul zilei avand o pozitionare excelenta iar despre bucatarie va putem spune ca exista posibilitatea sa o separati in totalitate de living.
Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de izolatie exterioara usa din metal la intrare geamuri termopan cu tamplarie PVC parchet laminat gresie faianta aer conditionat centrala termica pe gaz si calorifere din otel. Toate materialele folosite pentru amenjarea apartamentului la stadiul de cheie sunt de cea mai buna calitate rezultand astfel o amenajare superba.
Zona in care se afla imobilul este foarte aproape de Centrul Comercial Shopping City Sibiu respectiv de hypermarket-uri statii ale mijloacelor de transport public saloane de infrumusetare si de asemenea de bulevardul Mihai Viteazu cel mai apreciat din orasul Sibiu.
Locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 105000 euro negociabil. ( nu se aplica TVA )

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11097 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu