Apartament modern 3 camere 2 bai de inchiriat Parcul Sub Arini Sibiu
# 56087 • Vizualizări: 97 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:51, 21.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 500 €
  • Suprafața utilă 80
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament modern, cu o suprafata utila de 80 mp, complet mobilat si utilat, in imediata apropiere a parcului Sub Arini din orasul Sibiu.
Apartament pozitionat la etajul intermediar 2 al unui bloc cu 6 etaje si mansarda, izolat termic, acces cu cartela si interfon, lift in bloc, oferind accesul spre zona centrala a orasului foarte usor sau spre zona de turism din cealalta parte mai exact Muzeul Satului, Rasinari, Paltinis.
In zona se afla scoli, gradinite, institutii bancare, transport in comun, spital, magazine comerciale.
Suprafata celor 80 mp este compartimentata astfel: la intrare un hol, o baie, living open space cu bucataria, acces la balcon, acces spre cele doua dormitoare si a doua baie de servici.
Datorita compartimentarii bine gandite apartamentul este foarte spatios, luminos, dotat si utilat cu parchet, gresie, faianta, centrala, calorifere, mobilier la comanda pentru bucatarie, masina de spalat rufe, aragaz, cuptor electric, frigider, mobilier living, smart tv, masa cu scaune pentru servirea mesei, mobilier dormitoare, unul din dormitoare are pat matrimonial facut la comanda, cu saltea lucrata manual pe arcuri cu spuma, baile dotate, una cu cada si cealalta cu cabina de dus.
Apartamentul disponibil imediat, se va inchiria doar pe perioada indelungata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12426 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu