Apartament modern 2 camere etaj 3 mobilat si utilat Sibiu Ciresica
# 45638 • Vizualizări: 83 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 22:44, 04.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 63.000 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 2017
  • Etaj 3
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament cu 2 camere de vanzare mobilat si utilat de lux in Sibiu zona Ciresica situat la etajul intermediar 3 al unui imobil edificat in anul 2017 ce dispune de parcari proprii si alei de acces pavate.
Locuinta are 62 mp construiti ce dispune de un balcon de 8 mp si este compusa din bucatarie deschisa cu livingul mobilata si utilata modern loc de servit masa camera de zi mobilata si utilata cu acces pe balcon dormitor generos baie cu geam de aerisire naturala si hol.
Avantajele acestui apartament constau in incalzirea pe centrala termica in condensatie dispune de termoizolatie si hidroizolatie loc propriu de parcare mentionat in contractul de vanzare.
Aceasta locuinta este situata intr-o zona linistita pe o strada pavata cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: statie pentru mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi scoala gradinita magazine alimentare spatii verzi.
Pozitionarea intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar face ca acest apartament sa fie pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier.
Locuinta dispune de tot confortul unui trai zilnic avand cuptor electric plita electrica pe inductie hota incorporata in blatul de bucatarie combina frigorifica masina de spalat rufe cu uscator masina de spalat vase televizoare toate electrocasnicele sunt de cea mai buna calitate.
Ca si imbunatatiri locuinta are parchet laminat de 12 mm in toate incaperile usi de lemn la interior usa metalica la intrare prize si intrerupatoare corpuri de iluminat tip plafoniera cu led centrala termica in condensatie. Baia este finisata cu gresie faianta vas wc lavoar cu baterie si mobilier suspendat oglinda cada.
Structura imobilului este compusa din caramida Porotherm placata cu polistiren expandat de 10 cm peste care s-a aplicat vopsea decorativa siliconata iar tamplaria este PVC.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 63.000 euro si se poate achizitiona prin orice tip de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11181 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu