Apartament modern 2 camere de vanzare in Sibiu cartierul Arhitectilor
# 30011 • Vizualizări: 135 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:49, 27.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 55.900 €
  • Suprafața utilă 44
  • An construcție 2019
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament la cheie cu predare imediata, amenajat foarte modern, complet mobilat si utilat compus din 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu cartierul Arhitectilor situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje, constructie noua din anul 2019, imobilul mai dispune si de o curte interioara foarte frumos amenajata cu gazon natural, tuia si alei pietonale pavate cu dale din beton.
Locuinta este compartimentata foarte bine, compusa dintr-un hol la intrare care face accesul catre toate incaperile, unde se afla o camera de zi cu bucatarie de tip open-space cat si cu acces la un balcon, dormitor complet mobilat de asemenea cu acces la balcon, baie cu rigola si geam de aerisire.
Apartamentul dispune de imbunatatiri foarte bune fiind mobilat cu mobila facuta la comanda pentru bucatarie ( cat si pentru restul apartamentului ) cu toate electrocasnicele incorporate in mobilier ( plita pe inductie, cuptor electric, hota, frigider ) toate acestea fiind noi si nefolosite, camera si holul dispun de lumini ambientale ce se pot schimba din telecomanda, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior, centrala termica cu incalzire prin calorifere, geamuri termopan din tamplarie PVC.
Imobilul este situat la doar 5 minute de mers pe jos pana la prima statie de transport in comun, in imediata apropiere se afla magazine alimentare, zone verzi amenajate cat si spatii de joaca pentru copii, strazile sunt amenajate cu dale din beton si dispun de iluminat stradal pe timp de noapte.
Apartamentul se vinde la pretul de 55.900 euro, poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit ipotecar fiind liber de sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11604 si contactati agentul de vanzari Alexandra Lascu la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Lascu

Sibiu