Apartament modern 2 camere confort I cu pivnita etajul 1 in Sibiu
# 39297 • Vizualizări: 187 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:26, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 59.000 €
  • Suprafața utilă 50
  • An construcție 1980
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Apartament situat la etajul intermediar 1 format din 2 camere decomandate balcon baie camara debara si pivnita de vanzare complet renovat de firma specializata in anul 2017 acesta se afla intr-un imobil din zona Valea Aurie din Sibiu cunoscuta drept cea mai linistita zona a orasului.

Avantajul principal al proprietatii este dat de amplasarea apartamentului la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil remarcabil din punct de vedere al rezistentei constructiei edificat in jurul anului 1982 zona unde se afla este foarte aerisita cu trafic foarte scazut si mult aer curat datorita vecinatatii cu Padurea Dumbrava. Apartamentul dispune de o compartimentare excelenta la intrare se afla un hol ce dispune de cuier si debara de aici se face accesul in restul incaperilor: camera de zi bucatarie inchisa cu camara baie generoasa prevazuta cu cada si aerisire dormitor cu iesire pe un balcon inchis.

Beneficiul adus de existenta pivnitei generoase de la subsolul imobilului o sa va ajute la depozitarea lucrurilor inutile din apartament sau folosite doar in anumite perioade ale anului. In interiorul apartamentului o sa beneficiati de imbunatatirile si dotarile de cea mai buna calitate acestea au fost facute in anul 2017 si constau in: instalatii electrice si sanitare noi usa metalica la intrare geamuri termopan usi din lemn la interior gresie faianta sape autonivelante parchet laminat centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din fonta pereti gletuiti si zugraviti obiecte sanitare noi mobilier pe comanda electrocasnice noi ( masina de spalat rufe / vase uscator rufe aragaz cu cuptor hota electrica frigider si Tv Led.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 59.000 euro sau partial mobilata / utilata la un pret negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9811 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu