Apartament modern 2 camere City Residence parcare privata balcon
# 113065 • Vizualizări: 164 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:19, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 95.960 €
  • Suprafața utilă 50
  • An construcție 2019
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare modern renovat, cu 2 camere, in complexul rezidential City Residence, cu balcon si loc de parcare privat, disponibil imediat.

Apartamentul este decomandat, situat la parterul inalt al unui bloc construit in anul 2019, avand bucataria deschisa cu living, o suprafata utila de 50 mp si un balcon de 8 mp.

Acesta beneficiaza de o parcare privata, ceea ce reprezinta un avantaj important intr-o zona urbana aglomerata. De asemenea, apartamentul dispune de un balcon, care poate fi folosit ca un loc de relaxare in aer liber sau pentru a admira privelistea orasului.

Interiorul apartamentului este amenajat cu gust si atentie la detalii. Acesta ofera o atmosfera luminoasa si primitoare, datorita finisajelor de calitate si a iluminarii adecvate. Cele doua camere sunt spatioase si confortabile, permitand o locuire confortabila a cuplurilor sau a unei familii mici.

Bucataria este moderna si complet utilata, deschisa cu livingul, oferind toate facilitatile necesare pentru prepararea mesei, inclusiv cuptor, plita, frigider. Baia este eleganta si dotata cu toate facilitatile necesare pentru confortul zilnic, inclusiv dus, toaleta si chiuveta.

In concluzie, acest apartament de vanzare reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care cauta un loc de locuit modern, confortabil si bine dotat, intr-o zona urbana centrala, cu parcare privata si balcon.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17617

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17617

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu