Apartament la vila 55 mp 3 camere apa curent canalizare Paltinis Sibiu
# 117179 • Vizualizări: 104 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:53, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 44.900 €
  • Suprafața utilă 55
  • An construcție 1998
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Vrei sa fugi la munte si sa ai propriul apartament ori de cate ori simti nevoia sa evadezi din oras?

Iti propunem un apartament de vanzare in statiunea Paltinis, Sibiu aproape de partia Oncesti, intre brazi, ciripit de pasarele si aer proaspat de munte. Statiunea Paltinis este cea mai inalta statiune din tara si se afla la altitudinea de 1442 m. Apartamentul care este de vanzare are o suprafata utila de 55 mp, este situat la etajul 1 al unei vile si este compus din living si bucatarie open-space, 2 dormitoare prevazute cu balcon, o baie si hol.
Vila are 4 apartamente si fost construita in anul 1998 pe fundatie de piatra, zidurile sunt din BCA, iar in interior apartamentul este izolat. Proprietatea este una din putinele vile care beneficieaza de apa curenta, canalizare si curent. Pentru incalzire, iarna se utilizeaza o centrala pe lemne. Curtea acesteti proprietati are suficiente locuri de parcare pentru toate apartamentele.
Bucataria este mobilata si utilata cu tot ce trebuie pentru a locui, chiar si permanent daca este nevoie.
Acest apartament cu 3 camere este solutia pentru persoanele care doresc sa ajunga la munte fara a-si mai face probleme de cazare, dar poate fi privit ca si o investitie in domeniul hotelier, deoarece pozitia lui buna in zona veche a statiunii, este o atractie pentru iubitorii de munte.
Iarna, staiunea este plina de turisti si este o poveste cu multa zapada si brazi impunatori, iar in restul anului este foarte multa liniste, aer curat si multe poteci pentru drumetii.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18014

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18014

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu