Apartament la vila 4 camere 2 bai 134 mp utili Bulevardul Victoriei
# 32771 • Vizualizări: 82 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:18, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 125.000 €
  • Suprafața utilă 134
  • An construcție 1950
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Apartament la vila cu 4 camere decomandate 2 bai parcare in curte in Sibiu zona Bulevardul Victoriei cu o suprafata totala de 165 mp situat la etajul 2 al unei vile construita in anul 1950 din caramida acoperita cu tigla localizata intr-o zona selecta predominant de vile.

Avantaje si beneficii: Locuinta are o suprafata utila de 140 mp structurata pe 2 nivele astfel: la primul nivel un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos amenajat ca spatiu pentru primirea invitatilor si loc de luat masa cu deschidere catre bucataria mobilata si utilata cu aragaz si frigider o camera care poate fi amenajata fie ca dormitor fie ca si camera de zi baie de serviciu si o debara iar la etaj sunt dispuse 2 dormitoare decomandate baia cu geam cada si cabina de dus si o debara in care este instalata masina de spalat; o eleganta scara din lemn de stejar face legatura intre nivele; detine si o pivnita.
Apartamentul este orientat spre Est termoizolat la interior excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile precum: centrala termica calorifere din otel instalatie de aer conditionat ferestre cu geam termopan usi din lemn parchet din lemn masiv gresie faianta.
Imobilul este amplasat intr-o zona linistita foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public pe o strada asfaltata si iluminata fara zgomotul si agitatia orasului dispune de curte interioara in care se poate parca 1 autoturism poarta actionata cu telecomanda si camera de supraveghere.

Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 129.000 euro poate fi achizitionat si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9841 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu