Apartament la cheie cu 3 camere pe Calea Cisnadiei! Comision 0%
# 31438 • Vizualizări: 25 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:43, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 64.700 €
  • Suprafața utilă 54
  • An construcție 2018
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Sibiu zona Calea Cisnadiei 80 mp gradina proprie cu o suprafata totala de 73 mp din care 54 mp utili situat la parterul inalt al unui imobil construit din caramida in anul 2018.

Avantajele acestui apartament chiar daca este situat la parter constau in incalzirea in pardoseala faptul ca este parter inalt si dispune de termoizolatie si hidroizolatii gradina proprie delimitata ingradita cu gard de beton amenajata cu piatra si locul propriu de parcare notat in contractul de vanzare.

Beneficii. Locuinta este la stadiul de cheie cu parchet laminat de 8 mm in toate incaperile usi de lemn la interior usa metalica la intrare prize si intrerupatoare corpuri de iluminat tip plafoniera cu led centrala termica in condensatie marca Viessmann incalzire in pardoseala cu termostat separat in fiecare camera pereti tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba si video interfon digital cu display de 7 inch marca Electra.
Baia dispune de aerisire naturala si este finisata cu gresie faianta vas wc lavoar cu baterie si mobilier suspendat oglinda cu iluminare cada cu baterie si dus.
Structura imobilului este compusa din caramida Porotherm placata cu polistiren expandat de 10 cm peste care s-a aplicat vopsea decorativa siliconata marca Knauf iar tamplaria este PVC Rehau cu 7 camere si 3 foi de sticla cu grosimea de 5 mm.
Casa scarii este finisata cu gresie granit mana curenta din inox banda led pentru iluminarea treptelor si corpuri de iluminat cu senzori de miscare.

Pretul de vanzare al acestui apartamentului este de 64700 euro ( tva 5% inclus ) si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara. Comision 0%


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10207 si contactati agentul de vanzari Madalina Comiza la numarul de telefon 0769.817.613 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Madalina Comiza

Sibiu