Apartament la cheie cu 2 camere si 3 balcoane de vanzare in Cisnadie
# 31769 • Vizualizări: 27 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:25, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 40.000 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2017
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament 72 mp totali cu 2 camere la stadiul de cheie si parcare privata situat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil de tip vila construita in anul 2017 in Cisnadie la o distanta de doar 5 km fata de traficul infernal din Sibiu.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case avand o vedere superba asupra muntilor din imprejurimi are dotari si finisaje de o calitate superioara.
Acest apartament detine si loc de parcare privat inclus in pret care este iluminat si bine delimitat iar suprafata utila a locuintei este de 60 mp compartimentata astfel: la intrarea in apartament este un living de tip open-space cu bucataria mobilata si utilata un hol o baie amenajata o camara si un dormitor foarte spatios cu acces la balcon.
Locuinta beneficiaza de: sape autonivelante in toate incaperile pereti tinciuti si zugraviti cu vopsea lavabila caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior hidroizolatie la balcon termoizolatie la exterior de 10 cm geamuri termopan cu 5 camere marca Rehau si 3 foi de sticla usa metalica la intrare cu sistem antiefractie centrala termica cu calorifere din otel instalatie electrica facuta prin copex dar si bransamente pentru apa curent si gaz iar in fiecare camera exista cablaj Tv si Internet gresie faianata si aprchet.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata avand in imediata apropiere acces la toate punctele de interes public necesare printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun institutii de invatamant posta benzinarie casa de cultura spatii comerciale ( Penny ) parc farmacii banci biserica sau spatii de joaca pentru copii.
Acest apartament se vinde la pretul de 40.000 euro + tva de 5% se poate achizitiona si prin Credit  Bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6907 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu