Apartament la casa cu 4 camere garaj si teren de vanzare zona Centrala
# 29765 • Vizualizări: 249 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:54, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 250.000 €
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 1960
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propun spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate la cheie de vanzare in Sibiu, cu o suprafata totala de 160 mp, pozitionat la etajul 1 al unei case compusa din doar 2 apartamente si garaj subteran, situat in imediata apropiere a Centrului Istoric.
Locuinta are 130 mp utili + 20 mp de terasa, este compusa din camera de zi cu spatiu special amenajat pentru servit masa, bucatarie inchisa mobilata, 3 dormitoare din care unul matrimonial cu dressing si acces direct in baie, toaleta de servici, debara, si un hol cu spatiu pentru pantofar si cuier. Acesta dispune separat de garaj si pivnita compusa din 2 camere.
Proprietatea dispune de acces privat, contorizari separate pentru gaz, curent, apa, cota parte din podul locuintei si o suprafata totala de 500 mp teren propriu.
Apartamentul este finisat la cheie si dispune de parchet din lemn masiv, usa de acces din lemn masiv, usi din lemn masiv la interior, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila, incalzire cu centrala individuala si calorifere din aluminiu, tamplarie dubla din lemn masiv, baie amenajata cu obiecte sanitare, acoperis din tigla, poarta de acces auto cu telecomanda si alei auto si pietonale pavate.
Principalele avantaje ale locuintei sunt calitatea constructiei si zona foarte buna in care se afla, aceasta este cea mai cautata din oras intrucat este cea mai centrala zona de blocuri din Sibiu.
Langa imobil sunt toate punctele de interes public necesare unei familii printre care: institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, institutii publice, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, restaurante, hoteluri sau cabinete medicale.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11382 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu