Apartament la casa cu 3 camere de inchiriat zona centrul istoric Sibiu
# 51555 • Vizualizări: 262 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:02, 19.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 400 €
  • Suprafața utilă 100
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament la casa cu 3 camere decomandate, in Sibiu, zona Orasul de Jos, cu o suprafata utila de 100 mp si o suprafata construita de 120 mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu regimul de inaltime P+1, construit prin anul 1960.
Apartamentul este compartimentat astfel: bucatarie, 3 dormitoare, hol si o baie cu cada, o terasa de 8 mp, un pod, pivnita si un loc de parcare in curtea comuna a proprietatii. Locuinta are un aspect rustic, este dotata cu: centrala termica proprie, calorifere din otel, usa de lemn la intrare, usi interioare din lemn, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, gresie, faianta, parchet din lemn, geam termopan cu tamplarie PVC, mobila rustica, usa termopan cu tamplarie PVC la terasa.
Locuinta se vinde complet mobilata si utilata cu frigider, aragaz, masina de spalat rufe, TV, internet.
Imobilul este situat in Centrul Istoric, cu strazi asfaltate si iluminat stradal, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: magazine alimentare ( Carrefour, Simpa ), magazine imbracaminte / incaltaminte, farmacii, institutii de invatamant, banci comerciale, mijloace de transport in comun ( traseele 2, 15, 18 ), zone verzi precum parcul cetatii, parcul Tineretului, zone turistice: cum ar fi Podul Minciunilor.
Pentru inchirierea acestui apartament se percepe o garantie echivalenta cu contravaloarea primei chirii. Pentru a va oferi mai multe informatii si pentru a organiza o vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12185 si contactati agentul de vanzari Elena Cuceu la numarul de telefon 0723.510.808 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu