Apartament la casa 57 mp cu terasa 57 mp garaj si teren Turnisor
# 31567 • Vizualizări: 31 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:21, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 61.000 €
  • Suprafața utilă 57
  • An construcție 2000
  • Etaj -
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament la casa cu o suprafata utila de 57 mp cu o terasa acoperita garaj inchis si 160 mp teren aferent de vanzare pe strada Livezii in Turnisor judetul Sibiu.
Apartamentul face parte dintr-un imobil construit temeinic in anul 2000 pe o fundatie sanatoasa de beton si se afla in partea din spate a curtii intimitatea astfel rezultata creand un confort foarte apreciat de cumparatori ( un singur vecin mai este in curte ).
Conceput ca un parter inalt spatiul de la parter este format dintr-o camera de aproximativ 40 mp in continuarea careia se afla o bucatarie de 15 mp. Inaltimea si luminozitatea camerelor este placuta acestea fiind inteligent completate de o camara si o baie de serviciu. Bucataria are iesire la o terasa exterioara placuta pentru momente de relaxare iar de aici casa scarilor exterioara ne conduce la nivelul exterior. Terasa de la etaj are dimensiuni impresionante ( 57 mp ) ea fiind inconjurata de stalpi ornamentali albi foarte aspectuosi. Spatiul acesta este acoperit cu policarbonat sustinut de un cadru metalic practic si foarte placut din punct de vedere vizual. Avand in vedere ca intre etaj si parter este o placa foarte solida de beton perspectiva unei mansarde este evidenta mai ales ca astfel era prevazut proiectul initial.
Accesul auto este facil spre garajul de 40 mp care poate fi o alternativa serioasa a extinderii spatiului locuibil mai ales fiindca acestuia i s-a adaptat si o bucatarie. In spatele acestuia terenul ramas liber se poate adapta in functie de pretentiile cumparatorului. Imbunatatirile casei constau in instalatiile bune de curent gaz si apa-canal cu contorizari separate geamurile de tip termopan usile metalice gresia si faianta.
Acest imobil se vinde la 61.000 euro negociabil.
COMISION 0% DE LA CUMPARATOR !!!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8396 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu