Apartament la casa 4 camere si garaj de inchiriat zona Centrala
# 29757 • Vizualizări: 188 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:52, 10.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 500 €
  • Suprafața utilă 130
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propun spre inchiriere un apartament la casa cu 4 camere decomandate in Sibiu, cu o suprafata totala de 160 mp, pozitionat la etajul 1 al unui imobil compus din doar 2 apartamente cu acces separat si garaj subteran situat in imediata apropiere a Centrului Istoric.
Locuinta are 130 mp utili + 20 mp de terasa, este compusa din camera de zi cu spatiu special amenajat pentru servit masa, bucatarie inchisa mobilata, 3 dormitoare din care unul matrimonial cu dressing si acces direct in baie, toaleta de servici, debara, si un hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.
Acesta are garaj si pivnita compusa din 2 camere.
Proprietatea dispune de acces privat, contorizari separate pentru gaz, curent, apa, cota parte din podul locuintei si o suprafata totala de 500 mp teren propriu.
Apartamentul se inchiriaza nemobilat este finisat la cheie si dispune de parchet din lemn masiv, usa de acces din lemn masiv, usi din lemn masiv la interior, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila, incalzire cu centrala individuala si calorifere din aluminiu, tamplarie dubla din lemn masiv, baie amenajate cu obiecte sanitare, acoperis din tigla, poarta de acces auto cu telecomanda, alei auto si pietonale pavate.
Principalele avantaje ale locuintei sunt calitatea constructiei si zona foarte buna in care se afla, aceasta este cea mai cautata din oras intrucat este cea mai centrala zona de blocuri din Sibiu.
Langa imobil sunt toate punctele de interes public necesare unei familii printre care: institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, institutii publice, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, restaurante, hoteluri sau cabinete medicale.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 500 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11381 si contactati agentul de vanzari Cristina Gageanu la numarul de telefon 0743.793.286 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cristina Gageanu

Sibiu