Apartament la casa 4 camere curte individuala 140 mp central Cisnadie
# 112921 • Vizualizări: 129 • 4+ camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:06, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 192.000 €
  • Suprafața utilă 160
  • An construcție 1940
  • Etaj 1
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
De vanzare un apartament foarte frumos, amenajat intr-o maniera inedita cu bun gust, amplasat intr-o casa saseasca, pe o strada principala a orasului Cisnadie. Apartamentul este astfel conceput incat beneficieaza de curte individuala de 140 mp fara vecini si intrare proprie in curte, unde se pot parca 2 masini.

Suprafata apartamentului este foarte generoasa de 160 mp utili si este compus din 4 camere din care 3 dormitoare si un living. Bucataria este separata de living si este mobilata modern si utilata recent cu electrocasnice noi. Apartamantul beneficieaza de 3 bai finisate cu marmura, granit si lemn.


Proprietatea este o casa construita pe structura de caramida, cu ziduri groase in anul 1940, geamurile sunt duble astfel incat la exterior s-au pastrat ferestele din tamplaria originala din lemn reconditionat iar la interior s-au montat geamuri tip termopan.

Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, bucataria si baile au incalzire electrica prin pardoseala iar 2 camere au semineu placat cu piatra naturala. Toata instalatia electrica in apartament este noua la fel si instalatia de apa si canalizare.

Apartamentul este o proprietate interesanta si este perfect incadrata in modernul prezentului, pastrand totusi elemente din trecutul sasesc al casei. Poate fi o locuinta generoasa pentru o familie dar poate fi transformata in 2 apartamente in regim hotelier deoarece are 2 intrari separate in apartament.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17606

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17606

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu