Apartament INTABULAT de vanzare cu 2 camere si parcare subterana
# 29490 • Vizualizări: 73 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:04, 12.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 45.000 €
  • Suprafața utilă 43
  • An construcție 2017
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament INTABULAT cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 53 mp, situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje +mansarda, cu doar 3 apartamente pe palier, constructie noua din 2017.
Constructia imobilului este realizata din materiale de o calitate superioara precum caramida Cemacon Evoceramic de 30 cm pentru zidaria exterioara, cu izolatie exterioara din polistiren extrudat de 10 cm EPS 100 zugravita cu tencuiala decorativa siliconata. Compartimentarile interioare sunt din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica intre incaperile imobilului, acoperisul este din tigla de la Bramac cu hidroizolatie de la Bramac.
La constructia imobilului s-au realizat si parcari subterane, acestea avand usa de acces automatizata, fiecare loc de parcare fiind delimitat si inscriptionat cu numarul apartamentului. Constructia parcarii dispune de termoizolatie cu polistiren extrudat de 5 cm, hidroizolatie cu sistem de la Isomat si membrana bituminoasa cat si drenaj.

Compartimentarea este compusa dintr-un living foarte generos cu o suprafata de 17 mp, dormitor spatios de 15 mp, bucatarie inchisa de 8 mp si baie de 4 mp cu geam de aerisire, balcon de 10 mp in care se poate face accesul din toate incaperile locuintei ( living, dormitor si bucatarie ).

Finisaje si dotari:

- sape mecanizate elicoterizate semiuscate
- pereti tencuiti pe baza de var - ciment, gletuiti cu glet Satengips Knauf si vopsiti cu lavabila
- usa de metal la intrare
- centrala termica marca Bosch prin condensatie
- calorifere din otel
- distribuitori separati pentru fiecare calorifer
- instalatii electrice trase prin copex cu cablu din cupru
- prize si intrerupatoare cu interior ceramic montate ( marca Schneider )
- geamuri termopan din tamplarie PVC marca Salamander cu 6 camere si 3 foi de sticla

Casa scarii se preda finisata cu gresie portelanata antiderapanta, iluminare naturala cat si iluminare pe baza de senzori de miscare, peretii zugraviti cu lavabila, mana curenta din inox, usa de acces in imobil din tamplarie PVC, interfon la intrare cu cate un post pentru fiecare apartament.

Apartamentul se vinde la pretul de 45.000 euro doar cu banii cash.
Comision zero!

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6352 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu