Apartament decomandat mobilat utilat 2 camere 64 mp lift Mihai Viteazu
# 118771 • Vizualizări: 63 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:10, 25.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 76.500 €
  • Suprafața utilă 63
  • An construcție 1980
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament modern cu 2 camere decomandate cu suprafata utila de 63,5 mp si totala de 81 mp situat intr-o zona foarte cautata atat din perspectiva locuirii permanente, cat si a investitiei din punct de vedere imobiliar, si anume in zona Mihai Viteazu din Sibiu. Are o suprafata totala de 81 mp si este situat la etajul 10 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+10E, care dispune de lift. Compartimentarea este eficienta, oferind un plus de confort si eleganta find facuta astfel:

- living spatios, mobilat, de unde se poate admira panoramica orasului;
- dormitor generos;
- bucataria mobilata si utilata cu aragaz, cuptor, frigider;
- camara;
- baie;
- pivnita.

Pozitionarea apartamentului este una unica oferindu-va o priveliste superba asupra imprejurimilor si, de asemenea, linistea de care aveti nevoie atunci cand ajungeti acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului. Living-ul, balconul, cat si dormitorul sunt insorite pe tot parcursul zilei, avand o pozitionare excelenta.

Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de izolatie exterioara, usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat , gresie, faianta,  centrala termica pe gaz si calorifere din otel. Toate materialele folosite pentru amenajarea apartamentului la stadiul de cheie sunt de cea mai buna calitate, rezultand astfel o amenajare superba. Zona in care se afla imobilul este pe Mihai Viteazu, avand in apropiere toate punctele de interes social precum: banci comerciale, hypermarket-uri, statii ale mijloacelor de transport public, saloane de infrumusetare, parc.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18221

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18221

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu