Apartament decomandat la parter cu 3 camere in Sibiu zona Turnisor
# 31132 • Vizualizări: 307 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:15, 26.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 114.900 €
  • Suprafața utilă 76
  • An construcție 2017
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu intr-o zona linistita din Turnisor la aproximativ 500 m distanta de sensul giratoriu de la intersectia strazilor Bieltz si Alba Iulia.
Apartamentul are o suprafata de 76 mp utili si este situat la parter intr-un imobil construit in anul 2017, se preda "la cheie" complet mobilat si utilat, cu un loc de parcare subteran (12 mp), cota-parte de 65 mp din spatiul verde aferent blocului si o boxa la subsol.
Apartamentul este decomandat, compus din hol generos cu acces in celelalte camere, livingul este generos, cu mobilier executat la comanda si cu parchet cu grosime de 12 mm, din living se iese in primul balcon, care comunica cu unul dintre dormitoare, ambele dormitoare sunt spatioase, iar mobila a fost achizitionata noua in urma cu 3 ani, al doilea dormitor este complet mobilat si utilat si are iesire in cel de-al doilea balcon, care are inca o iesire in bucatarie, baie de serviciu cu masina de spalat rufe, cabina de dus, vas WC, chiuveta si dulapuri, in baia principala, pe langa mobilierul aferent este o cada spatioasa, ideala pentru relaxare.
Pe langa mobilierul executat la comanda, bucataria este mobilata si echipata cu hota, frigider, cuptor, centrala de apartament, aragaz si cuptor cu microunde.
Tamplaria este de calitate inalta, iar fiecare geam are si rulouri exterioare pentru un grad de confort sporit.
De asemenea, in fiecare balcon exista cate o priza exterioara, astfel incat viitorul proprietar va putea sa isi amenajeze cu usurinta balconul prin montarea unui nou corp de iluminat sau a unor incalzitoare in timpul sezonului rece.
Apartamentul este disponibil imediat si este liber de orice sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11772 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu