Apartament decomandat de vanzare in Sibiu Orasul de Jos COMISION 0%
# 63284 • Vizualizări: 528 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:46, 22.11.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 69.890 €
  • Suprafața utilă 50
  • An construcție 1800
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
COMISION 0% In anul 1191 apar primele mentionari despre orasul Sibiu, la acea vreme, existenta acestei asezari se numea Cibinium, era locuita de colonisti sasi si impartita in Orasul de Sus si Orasul de Jos. Dupa marea invazie a tatarilor din anii 1241-1242, suferind pierderi enorme, asezarea este aproape parasita, motiv pentru care se ia decizia construirii unor ziduri de aparare, construindu-se astfel 3 centuri de fortificatii. In aceasta perioada asezarea se bucura de o dezvoltare puternica si este declarata "oras".....
Dar sa revenim la proprietatea noastra....Ne aflam pe una dintre cele mai frumoase strazi din Orasul de Jos si la 2-3 minute de cele mai importante obiective turistice din centrul Sibiului ( Podul Minciunilor care este cel mai vechi pod de fonta din tara noastra, Piata Huet, Piata Mica, Casa Calfelor, Biserica Evanghelica cu cea mai mare orga din Romania si S-E Europei ). Asa ca da, putem spune ca ne aflam in "buricul orasului".
Apartamentul este decomandat, se afla la parterul unei case declarate monument istoric, imobil care s-a conservat foarte bine si nu a fost afectat de trecerea timpului.
Iar la capitolul amenajare, ei bine, pot spune doar ca persoana responsabila a reusit sa confere un aer aparte locatiei. As putea spune, chiar special. Imediat ce am patruns in apartament suntem intampinati de un hol generos ( prevazut cu un fotoliu pentru bine meritata odihna dupa ce ai facut turul orasului ) din care avem acces la cele 2 dormitoare ( mobilate cu mult bun gust si prevazute cu geam spre strada ), bucatarie ( mobilata si partial utilata cu plita electrica, filtru de cafea, cuptor cu microunde ) si baia prevazuta cu o cabina de dus.
La cei 50 mp utili ai sai, acest apartament este foarte bine impartit, si mai ales, este un deal bun indiferent ca esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa iti incepi propria afacere.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P13151

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu