Apartament decomandat 3 camere in zona Turnisor Sibiu bloc nou
# 112364 • Vizualizări: 160 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:16, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 109.990 €
  • Suprafața utilă 69
  • An construcție 2021
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament situat la etajul intermediar 3 al unui bloc izolat termic, cu un regim de inaltime de P+4E. Alternativ se poate preda si la stadiu de finisat "la cheie" in interior, dupa nevoile si bugetul clientului.

Apartament de vanzare cu 3 camere in zona Turnisor din Sibiu, constructie noua a unui ansamblu de blocuri amenajate cu spatii verzi, loc de joaca pentru cei mici, spatiu comercial si acces usor spre transportul in comun, zone comerciale si alte institutii de interes.

Suprafata utila de 69 mp a apartamentului este distribuita intr-un living open space cu bucatarie si acces la balcon si doua dormitoare, unul fiind cu acces la alt balcon. Ambele balcoane au balustrada de sticla securizata si dimensiunea totala de 14 mp.

Apartamentul este la stadiul de alb si semifinisat, cu pereti tencuiti, glet, lavabila, usa metalica la intrare si incalzire in pardoseala pe placa cu nuturi, ferestrele sunt din PVC 7 camere si 3 foi de sticla Rehau Synego 82, instalatiile sanitare, termice cat si electrice sunt asigurate.
Dispune de contor gaz, curent si apa separat.

In ansamblul de blocuri se pot achzitiona si locuri de parcare, mai exact cate 2 locuri pentru fiecare imobil. Pretul unul loc de parcare este 3000 euro + 19% tva suprateran sau 5000 euro + 19% tva subteran.
Apartamentul este intabulat si poate fi cumparat din surse proprii sau cu orice forma de creditare bancara.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17501

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17501

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu