Apartament 2 camere cu terasa curte si loc de parcare Arhitectilor
# 119317 • Vizualizări: 70 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:52, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 87.490 €
  • Suprafața utilă 50
  • An construcție 2018
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
De vanzare apartament spatios cu 2 camere, terasa si curte, amplasat la parterul inalt al unui bloc construit in 2018, in Sibiu, zona Arhitectilor, in apropiere de Kaufland si statiile pentru mijloacele de transport public.

Apartamentul este compartimentat decomandat si are suprafata utila de 50 mp impartita in: doua camere luminoase din care se iese pe o terasa acoperita de 10 mp, o baie spatioasa cu cada si geam de aerisire, o bucatarie inchisa si un hol din care se intra in fiecare incapere.

Suprafata construita a apartamentului este de 70 mp si acesta dispune de un loc de parcare intabulat si de o curte proprie de 27 mp, cu acces atat din apartament, cat si direct din strada!

Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, acesta se vinde nemobilat si neutilat si dispune de finisaje moderne de foarte buna calitate:
- pardosea: parchet, gresie;
- pereti: vopsea lavabila, faianta, tapet;
- ferestre termopan cu tamplarie PVC;
- usa metalica la intrare;
- usi celulare la interior;
- izolatie termica exterioara/bloc izolat termic;
- interfon;
- bucatarie nemobilata/neutilata;
- curte pavata.

 

Apartamentul poate fi achizitionat si mobilat sau utilat, dar pretul pentru mobilier se negociaza separat de pretul proprietatii.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18323

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18323

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Craciun

Sibiu