Apartament de vanzare cu 3 camere la cheie pe Calea Cisnadiei
# 31367 • Vizualizări: 54 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:17, 17.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 65.000 €
  • Suprafața utilă 85
  • An construcție 2018
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate la cheie cu loc de parcare privat si terasa pozitionat la parterul inalt al unui imobil compus din doar 3 apartamente situat pe o strada asfaltata si iluminata public intr-o zona exclusiv de case.
Locuinta are o suprafata utila de 85 mp structura decomandata vine in ajutorul proprietarului cu o suprafata generoasa pliabila oferind posibilitati multiple de amenajare dispunand de suprafete mari pentru toate incaperile apartamentului.
Spatiul este astfel impartit incat sa creeze doua zone de confort: zona de zi compusa dintr-un living de 33 mp orientat cardinal catre Est ce dispune de acces pe terasa de 11 mp cu o frumoasa vedere catre muntii Fagaras bucataria inchisa de 8 mp orientata catre Vest si zona de noapte compusa din 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala. Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.

Apartamentul se preda la stadiul de alb:

centrala termica prin condensatie 24 kw Bosch si detector de gaz;
calorifere de otel;
instalatie termica cu distribuitor separat la fiecare calorifer in parte;
sape de egalizare semi-uscate mecanizate;
instalatie electrica din cupru cu tablou general si sigurante separate pentru toti consumatorii de putere;
tamplarie din PVC 3 camere marca Rehau si 2 foi de sticla;
usa de intrare metalica antiefractie placata cu panou din MDF;
pereti tencuiti gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila ( se pot alege diferite culori in functie de preferintele dumneavoastra );
instalatii sanitare;
contorizari separate si contoare montate;


Structura de rezistenta a imobilului este construita pe zidarie portanta peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30 cm iar peretii de compartimentare sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm. La exterior peretii sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm cu o densitate de EPS 80 ceea ce va ofera o protectie suplimentara fata de temperaturile de afara. Acoperisul este realizat din tigla Bramac cu hidroizolatie Bramac. Casa scarii este iluminata natural placata cu gresie antiderapanta balustrada din inox corpuri de iluminat cu senzori de miscare si usa de acces din PVC.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 65.000 euro poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7813 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu