Apartament de vanzare 53 mp 3 camere decomandate 2 bai balcon Cisnadie
# 81511 • Vizualizări: 222 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:09, 20.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 59.990 €
  • Suprafața utilă 53
  • An construcție 1980
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare compus din 3 camere decomandate, o bucatarie cu camara, doua bai, un hol si balcon situat la etajul 4 al unui bloc din caramida construit in 1980 intr-o zona buna a orasului Cisnadie.
Apartamentul are o suprafata utila de 53 mp din care prima camera are suprafata de 16,15 mp, a doua camera are suprafata de 12 mp, iar a treia are suprafata de 12,44 mp.

Camerele sunt decomandate si pot fi folosite toate ca dormitoare, bucataria cu suprafata de 9 mp este inchisa, o baie este prevazuta cu cada si geam, iar baia de serviciu are doar vas toaleta si chiuveta. In doua dormitoare pardoseala este cu parchet laminat, ultima camera este cu linoleum, iar bucataria, holul si baile au pardoseala din gresie. Unul din dormitoare beneficieaza si de balcon cu o panorama spre oras.
Geamurile apartamentului sunt tip termopan, usa de intrare si usile interioare sunt din lemn, iar incalzirea este prin centrala proprie si calorifere. Apartamentul se vinde fara mobila din camere, dar cu bucataria mobilata si fara electrocasnice.

Proprietatea se preteaza pentru familii care au copii datorita compartimentarii apartamentului, dar si pentru persoane care doresc ca o camera sa o transforme in living ramanand cu 2 dormitoare decomandate.
Zona unde se afla apartamentul este pe o strada principala a orasului, foarte aproape de zonele comerciale, de scoli, gradinite, farmacii si de parcul orasului.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14859

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu