Apartament de vanzare 52 mp 2 camere decomandate Cisnadie
# 73073 • Vizualizări: 7 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:24, 22.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 42.000 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 1990
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare in Cisnadie cu 2 camere situat in zona Penny, judetul Sibiu, cu o suprafata construita de 62 mp si suprafata utila 52 mp amplasat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 etaje.
Apartamentul este compartimentat decomandat si este compus din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon cu suprafata de 3 mp.
Imobilul in care se afla amplasat acest apartament este o cladire de tip bloc, construit in anul 1990 pe structura beton, renovat in anul 2018.
Incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie, calorifere. Camerele sunt spatioase iar livingul de 15,8 mp utili este prevazut cu balcon inchis cu termopan tip pvc. Cealalta camera are suprafata de 15,3 mp utili. Bucataria beneficiaza de o camara care are geam. Baia este prevazuta cu cada, geam si este finisata cu gresie si faianta.
Apartamentul beneficieaza de pivnita iar blocul este prevazut cu pod si acoperis.
Casa scarii este spatioasa si este mereu aerisita pentru ca este prevazuta cu fereastra pe fiecare etaj. Zona unde este amplasat apartamentul este o zona bine cotata din punct de vedere imobiliar. In jur este supermarket, scoala, parc, spalatorie auto, carmangerie iar pana in centrul orasului unde sunt restaurante, cafenele, banci, farmacii, piata agroalimentara sunt 5 minute de mers pe jos.
Din acest punct al orasului exista acces rapid la autostrada si acces spre orasul Sibiu. Zona este una buna pentru a cumpara un apartament ca si investitie iar proprietarul este dispus sa ramana 1 an de zile contra cost, in chirie, daca clientul doreste acest apartament ca si investitie. Ideal este si pentru o familie tanara care are nevoie de 2 camere cu balcon, pivnita, pentru familia lui deoarece are acces la toate facilitatile orasului.

Utilitati si dotari:
- bucatarie: partial mobilata, neutilata
- mobilat: partial
- utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica
- usi interioare: lemn
- contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric
- caracteristici bloc: interfon, acoperis

Finisajele interioare:
- pereti: vopsea lavabila, faianta
- podele: parchet, gresie
- finisaj: finisat
- geamuri: pvc, termopan
- usa intrare: lemn

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P14042

Toate anunturile actualizate zilnic din Cisnadie sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu