Apartament de vanzare 3 camere si curte 95 mp Sibiu Calea Cisnadiei
# 31058 • Vizualizări: 379 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:02, 11.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 86.500 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2015
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Locuinta ta de vis poate deveni realitate. Acest apartament de vanzare se afla intr-o zona linista, din Sibiu zona Calea Cisnadiei, la mai putin de 500 m de benzinaria Euroil. Din acest punct de vedere, accesul in oras este foarte facil.
Apartamentul face parte dintr-o cladire cu regim de inaltime P+2 si este locuit incepand cu anul 2015.
Celor 60 mp utili li se adauga o curte amenajata de 95 mp care ofera suficienta intimitate pentru a fi folosita ca zona de agrement si relaxare.
La intrare se afla un hol cu acces in celelalte camere, in partea dreapta este baia cu geam de aerisire, mobilata si utilata ( masina de spalat este silentioasa ) la cele mai inalte standarde de calitate, din holul principal vei intra in bucataria de tip open-space si mai apoi spre living, mobilierul din bucatarie este din lemn, iar frigiderul, cuptorul si plita sunt incorporate, locul de luat masa este intr-o ambianta potrivita, iar lumina calda accentueaza sentimentul de confort, zona de relxare este compusa dintr-o canapea confortabila, iar mobilierul si obiectele decorative intregesc nota armoniasa a camerei, in partea stanga sunt cele doua dormitoare, iar iesirea in curtea privata se face din dormitorul principal. Elementele cromatice se imbina in mod armonios, iar mobilierul apartamentului este executat in totalitate la comanda.
Curtea de 95 mp este amenajata cu bun gust cu plante ornamentale, dale si gazon. In curte se afla o mica anexa complet izolata, folosita in prezent ca si spatiu pentru depozitare.
Noul proprietar nu va face altceva decat sa isi aduca obiectele personale si sa se bucure de o noua viata.
Pretul acestui apartament complet mobilat si utilat la standarde inalte este de 86.500 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11754 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu