Apartament de vanzare 2 camere incalzire pardoseala Sibiu Turnisor
# 55602 • Vizualizări: 532 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:09, 24.05.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 75.200 €
  • Suprafața utilă 58
  • An construcție 2020
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Ai nevoie de un apartament spatios si zona buna?
Acest apartament are spatiu, zona, cat si pret bun!
TABOO Imobiliare iti propune spre vanzare un apartament intr-un ansamblu rezidential nou localizat intr-o zona de interes a Sibiului mai exact Turnisor, apartamentul avand o suprafata utila de 58,75 mp + balcon 5,60 mp. Datorita zonei in care este amplasat dispunem de acces facil catre aeroport, zona industriala de vest, autostrada, zone comerciale si transport in comun. Apartamentul este situat la etajul intermediar 3 al unui bloc izolat termic cu-n regim de inaltime de P+3E+ER ce dispune de locuri verzi, loc de joaca pentru pitici, de interfon, interior casa scarii amenajat cu lemn si lift.
Suprafata utila de 58,75 mp a apartamentului este distribuita astfel, la intrare se afla un hol cu suprafata de 5,05 mp, urmata de un living open space cu bucatarie deschisa cu o suprafata de 32,35 mp si acces la balcon cu o suprafata de 5,60 mp si o panorama cu vedere spre oras si munti, o baie de 5,90 mp cu coloana de aerisire separata si dormitorul de 15,45 mp cu acces la acelas balcon cu balostrada de sticla securizata.
Apartamentul se va preda la stadiul de alb avansat cu pereti tencuiti, gletuiti, lavabila, usa metalica la intrare si incalzire in pardoseala pe placa cu nuturi , ferestrele sunt din PVC 7 camere 3 foi de sticla Rehau Synego 82, instalatii sanitare, termice cat si electrice sunt asigurate. Contor gaz, curent si apa sunt separate la fiecare apartament. Accesorile electrice ( prize si intrerupatoare ) o sa fie montate si acestea sau cu posibilitate de predare si la cheie.
Ansamblul de blocuri dispune de locuri de parcare, mai exact cate 2 locuri pentru fiecare imobil in parte, dar contra cost la pretul de 3000 euro + 19% tva suprateran si 5000 euro + 19% tva subteran.
COMISION 0% la achizita imobilului.


Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12387

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu