Apartament de lux cu 3 camere decomandate de vanzare langa Piata Mare
# 31817 • Vizualizări: 9 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:37, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 77.900 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 1950
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
 Ocazie!!! De vanzare apartament ultramodern cu 3 camere pretabil pentru investitie ( inchiriere in regim hotelier ) finisat si dotat la ultimele standarde anul curent 2017 cu o suprafata totala de 96 mp pozitionat la etajul 1 al unei case fara igrasie cu acoperis solid din lemn la o distanta de doar 2 minute de mers fata de Piata Mare a orasului Sibiu avand acces imediat la cele mai importante obiective turistice.
Apartamentul a fost renovat si finisat de curand in totalitate cu materiale de cea mai buna calitate este pretabil pentru inchirierea in regim hotelier dar poate servi drept locuinta pentru cei mai pretentiosi clienti printre imbunatatiri si dotari amintim: geamuri duble din lemn masiv centrala pe gaz cu calorifere parchet din lemn masiv raschetat si lacuit instalatii electrice si sanitare noi usi din lemn la interior si la intrare pereti gletuiti si zugraviti in lavabil cu modele decorative contorizari separate la utilitati ( apa canalizare curent si gaz ) gresie faianta senzori gaz acces cablu tv si internet.
Locuinta este excelent compartimentata si anume: hol la intrare living cu acces la un alt hol si la bucataria care poate fi si inchisa cu usurinta in functie de preferintele viitorilor proprietari 2 dormitoare decomandate dressing baie moderna prevazuta cu cada si aerisire naturala toate incaperile sunt mobilate la comanda cu mobilier de calitate si dotate cu Tv Led frigider plita pe inductie cuptor si hota.
Proprietate dispune si de cota parte din terenul curtii in jur de 40 mp unde se poate parca fara probleme un autoturism si de o pivnita la subsolul imobilului care poate fi folosita pentru depozitare.
Pretul pentru aceasta proprietate complet mobilata si utilata conform fotografiilor este de 77900 euro ( 5% TVA inclus ) negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6178 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu