Apartament de lux cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Piata Cluj
# 30716 • Vizualizări: 95 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:14, 02.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 450 €
  • Suprafața utilă 73
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de lux cu 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Piata Cluj, pozitionat la etajul intermediar 1 din 3, cu o suprafata de 73 mp utili si o terasa de 12 mp, pozitionat intr-un imobil construit in anul 2019 ce dispune de izolatie exterioara si lift.
Locuinta are 100 mp construiti foarte eficient distribuiti si anume:
- camera de zi foarte modern amenajata si acces la balcon
- 2 dormitoare generoase
- bucatarie si living open-space
- hol generos
- baie mare cu cada si geam de aerisire
- terasa de 12 mp delimitata cu sticla
- parcare individuala imediat la iesirea din bloc
Apartamentul se inchiriaza mobilat, utilat si cuprinde mobilier de bucatarie la comanda cu electrocasnice: frigider, plita pe gaz, cuptor electric si hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, mobilier de living si dormitor toate facute pe comanda.
Din punct de vedere al imbunatatirilor apartamentul dispune de finisaje de cea mai inalta calitate: centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, parchet, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, gresie, faianta, obiecte sanitare de calitate, usa de metal la intrare, usi de lemn la interior.
Imobilul este situat intr-o zona foarte buna din Sibiu avand iesire la 2 artere rutiere importante, strada Mihail Kogalniceanu si soseaua Alba Iulia, avand in vecinatate magazine, centre comerciale, scoli, gradinite, banci, spalatorie auto, mijloace de transport in comun, statie de taxi.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 450 euro/luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11718 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu