Apartament de lux 2 camere la prima inchiriere Centru Istoric Sibiu
# 111893 • Vizualizări: 47 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:04, 30.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Suprafața utilă 60
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va oferim spre inchiriere un apartament de lux proaspat renovat la casa cu 2 camere in Centrul Sibiului, cu suprafata utila 60 mp. Acesta este compartimentat decomandat si are 2 camere: 1 dormitor, 1 living cu deschidere spre bucatarie si zona de servit masa, 1 baie.

Amplasat in zona Centrala a orasului Sibiu, mai exact in Centrul Istoric, imobilul dispune de acces pe baza de interfon, asigurand siguranta dumneavoastra.

Caracteristicile imobilului:

— 2 camere, 1 dormitor, 1 living cu deschidere spre bucatarie si zona de servit masa, 1 baie.
— dormitorul matrimonial este complet mobilat din lemn masiv si dispune de un dressing generos.
— livingul are deschidere spre bucataria openspace si zona amenajata pentru servirea mesei. Dotat cu mobilier modern, plasma marca Philips, canapea extensibila dar si de un design rustic evidentiat de o piesa de mobilier restaurata din lemn masiv de 100 de ani, livingul devine una dintre atractiile principale pe care apartamentul le ofera.
— bucataria openspace dispune de toata aparatura necesara: frigider incorporat, centrala incorporata, plita electrica, aragaz, hota Whirlpool, spatiu pentru vesela, chiuveta dubla.
— baia este dotata cu geam de aerisire si cabina de dus walk in, masina de spalat rufe Miele, avand un design minimalistic si modern.
— finisat, vopsea lavabila, parchet, gresie, lemn masiv.
— usa de lemn la exterior si usi din lemn pe interior.
— centrala imobil, calorifere incorporate.

Caracteristici proprietate:

— amplasat la parter, cu acces din curtea interioara.
— desi se afla la doar 2-3 minute de mers pe jos de bulevardul Nicolae Balcescu, apartamentul este intr-o zona linistita, ferit de strada circulata si aglomeratie.
— acces de pe o strada asfaltata si iluminata, unde puteti gasi locuri de parcare.

Zona deserveste in imprejurimi de institutii de invatamant, institutii bancare, magazine, zone comerciale, parcuri, restaurante, cafenele, cofetarii, mall-uri, transport public. Amplasat in zona centrala, imobilul se afla la doar 2-3 minute de mers pe jos de Bulevardul Nicolae Balcescu cu acces direct spre Piața Mare si Piața Mică, la 5-6 minute de Centru Cultural Besoiu si la doar 5 minute de mers cu masina de Promenada Mall. Apartamentul va ofera cea mai buna amplasare pentru a profita din plin de tot ce are centrul istoric de oferit.

Nu se accepta animalele de companie.

✔ Disponibilitate imediata.
✔ Se percepe o garantie echivalenta cu chiria pe o luna.
✔ Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii si stabilirea vizionarilor!


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu