Apartament de inchiriat recent renovat cu 2 camere Sibiu zona Strand
# 56357 • Vizualizări: 52 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:17, 15.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 260 €
  • Suprafața utilă 55
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament decomandat cu 2 camere in Sibiu, zona Strand, cu o suprafata construita de 60 mp si utila de 55 mp.
Apartamentul se afla la prima inchiriere dupa renovarea care a presupus schimbarea parchetului, zugravit si inlocuirea unor piese de mobilier.
Spatiosul apartament situat la etajul intermediar 2 al unui bloc cu 4 etaje este compartimentat in: living de 22 mp, mobilat cu o canapea confortabila, un dulap spatios, o masuta, birou si comoda, din care se face accesul la un balcon de 3 mp, dormitorul de 14 mp este proaspat mobilat cu corpuri neutilizate inca si anume: un pat foarte incapator cu saltea, doua noptiere si un dulap spatios, pe holul mare, care desparte camerele se afla un cuier cu oglinda, iar baia este utilata cu cada, chiuveta, vas de toaleta si masina de spalat, bucataria este si ea foarte spatioasa, mobilata recent si utilata cu aragaz cu cuptor, chiuveta si frigider, din ea facandu-se accesul la o camara cu rafturi si la o debara unde este montata centrala termica, care incalzeste apartamentul cu ajutorul caloriferelor din aluminiu.
Apartamentul amplasat in imediata apropiere de magazine, sali de fitness si mijloace de transport in comun, se inchiriaza la pretul de 260 euro, negociabil, percepandu-se totodata si o garantie echivalenta cu contravaloarea primei chirii.
Pentru a inchiria apartamentul prezentat sau pentru mai multe informatii, nu ezitati sa apelati numarul de telefon afisat.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12452 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu