Apartament de inchiriat la casa 2 camere utilitati incluse Cisnadie
# 112416 • Vizualizări: 118 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:46, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 800 €
  • Suprafața utilă 55
  • Etaj 10 și peste
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Trebuie sa locuiesti departe de casa pentru o perioada de 3 luni sau 5 luni, dar ai vrea sa te simti bine si confortabil?

Iti propunem un apartament de inchiriat, amenajat intr-o maniera moderna, combinata cu una rustica, format din: 2 camere, o bucatarie open space si o baie.
Apartamentul este in zona istorica a orasului Cisnadie la mansarda unei case sasesti renovata recent si cu grija la detalii.
In acest apartament ai tot confortul si utilitatile pe perioada in care trebuie sa muncesti departe de casa.
Ai la dispozitie bucataria unde poti gati, ai dormitorul intim, baia decenta si camera tehnica unde poti duce hainele la spalat.
Acest apartament beneficiaza de serviciul de curatenie saptamanala si curatenie generala lunara.
Aceste servicii sunt incluse in pretul chiriei. Utilitatile sunt si ele incluse in pret.

Daca te-ai cazat in acest apartament trebuie sa afli ca esti aproape de autostrada care te poate duce in oricare parte a orasului.
In zona exista supermarket, restaurante, cafenele, banci, farmacii, piata agroalimentara si alte facilitati ale unui oras. In zona este SPA-ul orasului, iar pentru relaxare poti ajunge usor in natura.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17530

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17530

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu