Apartament de inchiriat cu 3 camere si terasa in zona Lidl Selimbar
# 47066 • Vizualizări: 108 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:40, 08.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 520 €
  • Suprafața utilă 86
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 3 camere decomandate, terasa si loc de parcare, in zona Lidl Selimbar, situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+3, construit in anul 2019, cu izolatie exterioara si interfon la intrare.
Suprafata utila de 86 mp este distribuita printr-o compartimentare total decomandata, apartamentul fiind compartimentat astfel:
- un hol de 14 mp la intrare care asigura accesul spre living-ul mobilat specific, bucataria separata de living, mobilata si utilata cu plita, cuptor si frigider, incorporate in mobila, hota si zona de luat masa, bucatarie cu acces si pe terasa apartamentului cu suprafata de 9 mp.
Cele doua dormitoare ale apartamentului sunt mobilate cu dulapuri spatioase, cu oglinzi si paturi matrimoniale, unul din ele avand acces si pe balconul cu suprafata de 6 mp. Cele doua bai ale apartamentului sunt mobilate si dotate cu cabina de dus.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla imobilul este una predominata de constructii noi cu regim scazut de inaltime, aflandu-se la doar 5 minute distanta de centrul comercial Shopping City Sibiu, centru unde se afla majoritatea punctelor de interes public.
Pretul de inchiriere al acestui apartament complet mobilat si utilat este 520 euro / luna iar disponibilitatea acestuia este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11935 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu