Apartament de inchiriat cu 3 camere in Centrul Istoric al Sibiului
# 78830 • Vizualizări: 75 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:55, 09.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Suprafața utilă 75
  • Etaj 1
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament semidecomandat de inchiriat, cu 3 camere din care 2 dormitoare, 75 mpu, in zona Centrul Istoric, in Sibiu, aroape de Piata Mare si Piata Mica, Colegiul Gheorghe Lazar si toate atractiile turistice ale centrului Sibiului. Situat la etajul 1 al unui case, tip imobil P+1, beneficiaza de izolatie termica si fonica la exterior.
Finisajele de care dispune fiind unele moderne, cu masina de spalat rufe, televizoare, aragaz, frigider, hota si obiecte de mobilier.
Locuinta este modern amenajata fiind compusa din 2 dormitoare mobilate modern, 1 living, o bucatarie moderna, mobilata si dotata cu toate electrocasnicele necesare unui trai modern, o baie moderna cu dus.
Apartamentul beneficiaza de incalzire centrala proprie cu calorifere, parchet, gresie, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa de metal la intrare, usi celulare la interior, internet, cablu TV.
Zona in care este situat imobilul este foarte bine cotata si cautata pentru inchiriere, deoarece are in imediata apropiere Piata Mare si Piata Mica, Podul Minciunilor, restaurante, obiective turistice impresionante, Tribunalul Sibiu si multe alte obiective de interes public,magazine alimentare, parc, gradinita, scoala, banca, dispensar, cabinete stomatologice, statie de taxi si autobuz.
Se doreste a se inchiria pe termen de minim un an, fara animale de companie. La semnarea actelor se percepe o luna garantie + luna in curs.

Cod oferta / id: P14587
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu