Apartament de inchiriat 2 camere utilitati incluse in pret Cisnadie
# 72373 • Vizualizări: 482 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:17, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Suprafața utilă 46
  • Etaj 1
  • Compartimentare Nedecomandat
Descriere imobil
Trebuie sa locuiesti departe de casa pentru o perioada dar ai vrea sa te simti bine si confortabil?

Iti propunem un apartament de inchiriat, amenajat intr-o maniera moderna combinata cu una rustica si una moderna, format din 2 camere, o bucatarie open space si o baie. Apartamentul este in zona istorica a orasului Cisnadie la etajul 1 al unei case sasesti.
In acest apartament ai tot confortul si utilitatile pe perioada in care trebuie sa muncesti departe de casa.

Ai la dispozitie bucataria unde poti gati, ai dormitorul intim, baia decenta si camera tehnica unde poti duce hainele la spalat.
Acest apartament beneficieaza de serviciul de curatenie saptamanala si curatenie generala lunara.
Aceste servicii sunt incluse in pretul chiriei.
Utilitatile sunt si ele incluse in pret.

Daca te-ai cazat in acest apartament trebuie sa afli ca esti aproape de autostrada care te poate duce in oricare parte a orasului.
In zona exista supermarket, restaurante, cafenele, banci, farmacii, piata agroalimentara si alte facilitati ale unui oras. In zona este SPA-ul orasului iar pentru relaxare poti ajunge usor in natura.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P13930

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P13930

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0723.510.808 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0723.510.808

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu