Apartament cu 3 camere si balcon de vanzare in zona Rahovei
# 33767 • Vizualizări: 103 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:29, 04.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 65.500 €
  • Suprafața utilă 56
  • An construcție 1980
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Rahovei, situat la etajul 3 din 5 al unui imobil cu izolatie exterioara si interfon la intrare. Suprafata de 60 mp este distribuita printr-o compartimentare foarte practica, apartamentul fiind format dintr-un hol spatios de 9 mp, mobilat cu un coltar si o masa, hol care faciliteaza accesul spre bucataria openspace mobilata, utilata cu cuptor electric si plita pe gaz, incorporate, cuptor cu micounde. Bucataria este dispune si de o camara pentru depozitare si spatiu pentru amenajarea zonei de luat masa. Living-ul cu o suprafata de 17 mp este mobilat specific si dotat cu o canapea si un fotoliu, aceasta incapare avand acces si pe balconul cu vedere spre o zona linistita, plina de spatii verzi. Dormitoarele cu suprafete de 10 mp respectiv 8 mp sunt mobilate cu biblioteci si dulapuri spatiose si canapele extensibile. Baia este mobilata si dotata cu cabina de sus si masina de spalat rufe. Ca si spatii de depozitare, pe langa camara situata in bucatarie, apartamentul mai dispune de un spatiu de depozitare situat in hol si de asemenea de o boxa, la subsolul imobilului din care face parte apartamentul.
Imbunataririle de care dispune acest apartament sunt: centrala termica cu calorifere din otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta.
Zona in care se afla apartamentul este o zona bine cotata din punct de vedere imobiliar, avand in imediata apropriere toate punctele de interes public,respectiv centrul comercial Shopping City Sibiu, unitati de invatamant, sedii ale institutiilor financiare, farmacii, restaurante, parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii, statii pentru transportul public si parcari amenajate. Toate aceste aspecte fac din aceasta proprietate oportunitatea perfecta de investitie pentru oricine isi doreste un apartament frumos intr-o zona practica.
Apartamentul se vinde mobilat si partial uitilat iar pretul este de 65.500 euro, usor negociabil. Se accepta plata cash sau prin credit ipotecar, proprietatea fiind libera de sarcini.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11794 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu