Apartament cu 3 camere si balcon de inchiriat in zona Centrala Sibiu
# 51052 • Vizualizări: 353 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:38, 29.04.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 320 €
  • Suprafața utilă 76
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Va prezentam un apartament cu 3 camere, balcon si pivnita de inchiriat in zona centrala din Sibiu, situat la etajul 2 din 2 al unui imobil construit in anul 2000, cu interfon la intrare si placa de beton cu izolatie la nivelul acoperisului din tigla. Imobilul din care face parte apartamentul nu dispune de izolatie exterioara, deoarece constructia solida si grosimea zidurilor ofera deja confortul necesar din punct de vedere termic.
Suprafata totala de 97 mp este distribuita printr-o compartimentare total decomandata, apartamentul fiind format din dintr-un hol spatios la intrare care asigura accesul spre toate incaperile apartamentului, respectiv:
-Bucataria mobilata si utilata cu aragaz, hota, frigider si doata cu zona de luat masa;
-Living-ul spatios si luminos cu acces pe balconul deschis cu vedere spre bulevardul pe care se afla imobilul din care face parte apartamentul;
-Cele doua dormitoare, cel matrimonial avand acces pe balconul deschis al apartamentului;
-Baia mobilata si dotata cu cada si sistem de ventilatie.
Apartamentul dispune si de o pivnita inalta si uscata in suprafata de 30 mp, care poate fi folosita ca spatiu de depozitare.
Imbunatatirile de care dispune acest apartament, imbunatatiri aduse o data cu renovarea finalizata in acest an, sunt urmatoarele: usa metalica la intrare, geamuri si usi termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Zona in care se afla imobilul din care face parte apartamentul prezentat este o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind la doar 2 minute distanta de Piata Mare a orasului, de centrul istoric, la doar 5 minute distanta de noul mall, Promenada Mall Sibiu. De asemenea, aceasta zona are in imediata apropiere, unitati de invatamant, magazine alimentare, farmacii, restaurante, parcuri cu locuri de joaca pentru copii si statii ale mijloacelor de transport public.
Pretul de inchiriere al acestui apartament partial mobilat si utilat este de 320 euro negociabil iar disponibilitatea acestuia este imediata. Daca se doreste, apartamentul se poate mobila in functie de necesitatea viitorilor chiriasi, acesta putand fi inchiriat si pentru activitatea de birou a anumitor afaceri.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12107

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu