Apartament cu 3 camere si 2 bai 90 mp utili de vanzare zona Turnisor
# 31512 • Vizualizări: 35 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:06, 03.12.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 78.000 €
  • Suprafața utilă 90
  • An construcție 2008
  • Etaj 6
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
 Ocazie!!!   Apartament modern 90 mp utili situat la etajul intermediar 6 cu 3 camere decomandate 2 bai dressing balcon de 20 mp si parcare privata de vanzare pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu.
Locuinta complet mobilata este localizata intr-un imobil construit in anul 2008 dotat cu accesor modern marca Schindler si parcare rezidentiala cu bariera apartamentul este confort 1 sporit cu o priveliste panoramica superba asupra muntilor Fagaras si Paltinis astfel locuinta oferita spre vanzare se ridica la un standard foarte inalt de confort incadrandu-se in cerintele celor pretentiosi.
Compartimentarea locuintei de 90 mp utili este astfel:
-living foarte luminos si generos complet mobilat dotat cu aer conditionat
-2 dormitoare spatioase - mobilate
-bucatarie inchisa dotata cu electrocasnice: frigider Beko cuptor digital cu plita Beko masina de spalat cu uscator cuptor microunde
-baie 6 mp cu cada dotata cu uscator de maini si par
-baie 4 mp cu cabina de dus dotata cu hidromasaj si radio
-dressing sau posibila transformare in dormitor pentru copil
-balcon de 20 mp cu priveliste deosebita asupra orasului.
Locuinta este situata intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara avand in apropiere numeroase puncte de interes social precum: mijloace de transport in comun benzinarie magazine acces facil in zona de Vest unde sunt situate marile companii angajatoare.
Dotarile apartamentului sunt numeroase putem enumera o parte din ele:
-ferestre din tamplarie de aluminiu cu geamuri termopan centrala cu calorifere si termostat pentru fiecare calorifer izolatie exterioara parchet de calitate.
Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat este de 78.000 euro se poate achizitiona prin Credit Bancar fiind lipsit de sarcini.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8783 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu