Apartament cu 3 camere pet friendly in Sibiu zona Mihai Viteazu
# 116164 • Vizualizări: 17 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:53, 05.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 460 €
  • Suprafața utilă 76
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafata utila de 76 mp, situat la parterul unui bloc cu 4 etaje, construit in anul 1975 si renovat in anul 2018.

Locuinta este compartimentata astfel: un living, doua dormitoare, bucatarie separata, baie, hol, balcon inchis de 4 mp, si o pivnita de 10 mp, apartamentul beneficiaza de numeroase imbunatatiri cum ar fi: interfon, geamuri termopan PVC, usa intrare si interioare din lemn, parchet, gresie, faianta, lavabila, centrala termica.


Se inchiriaza mobilat si utilat cu urmatoarele electrocasnice: frigider, masina de spalat rufe, aragaz, cuptor cu microunde, hota, televizor.
Imobilul se afla intr-o zona cautata, in apropiere de magazine, farmacii, banci, scoli, parcuri, statii de autobuz, este pretabil pentru toate tipurile de familii, dar si pentru elevi sau studenti.
Pentru inchirierea acestui apartament se percepe si o garantie egala cu contravaloarea primei chirii.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17942

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17942

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu