Apartament cu 3 camere etajul 1 cu 2 bai si lift in Sibiu! Comision 0%
# 31340 • Vizualizări: 31 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:09, 03.12.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 60.260 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2019
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici cu 3 camere decomandate lift 2 balcoane 2 bai si loc de parcare privat intr-un complex nou la numai 2.7 km de Centrul Istoric situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul curent pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie.
Un mare avantaj al acestei locuinte il reprezinta zona - una foarte frumoasa si linistita neaglomerata si totodata cu numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli gradinite banci farmacii magazine locuri de joaca pentru copii spatii verzi mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un living de tip open-space cu bucataria cu iesire pe unul din cele doua balcoane iar mai apoi in partea dreapta se afla cele 2 dormitoare - fiecare cu iesire pe balcon si cele 2 bai.
Imobilul se preda la stadiul de ALB cu pereti tencuiti gletuiti un strat de vopsea lavabila balcoane placate cu granit centrala calorifere videointerfon si loc de parcare privat.
Amenajarile exterioare se compun din 2 cai de acces drumuri interioare parcari marcate iluminat exterior zona verde cu gazon rulou arbusti si plante ornamentale precum si instalatie automata de irigare prevazuta cu sprinklere.

Materiale Folosite:

- Lift Otis Genesis GEN 2
- Tamplarie Pvc Rehau 7 camere sticla tripan
- Centrala Termica Immergas Victris Tera 24 kw
- Usi acces apartament Gerda TT Optima
- Videointerfon
- Termosistem Fatada Eps 80 Termofix 10 cm
- Acoperis - sistem complet Impro - Tigla Metalica
- Izolatie acoperis - vata minerala Knauf NaturBoard 10 cm
- Hidroizolatie Terase - Sistem Siilka
- Placari Casa Scarii/Balcoane/Terase- granit Rocas decor White Beauty 15 cm

Pretul de vanzare al acestui apartament la stadiul de ALB este de 60.260 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.
Comision 0%


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10005 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu