Apartament cu 3 camere etaj 1 pe Calea Cisnadiei! Comision 0%
# 31368 • Vizualizări: 50 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:17, 03.12.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 65.000 €
  • Suprafața utilă 79
  • An construcție 2018
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Cisnadie judetul Sibiu cu suprafata totala de 105 mp din care 79 mp utili situat la etajul intermediar al unui imobil construit in anul 2018 din caramida. Este situat intr-o zona de case foarte frumosa si linistita pe o strada asfaltata si iluminata public.
Compartimentarea este total decomandata ceea ce creeaza doua zone de confort zona de zi compusa dintr-un living de 29 mp orientat cardinal catre Est ce dispune de o frumoasa vedere catre muntii Fagaras bucataria inchisa de 8 mp orientata catre Vest si zona de noapte compusa din 2 dormitoare cu suprafete de 13 mp fiecare si 2 bai ce dispun de ventilatie naturala. Puntea de legatura intre incaperile locuintei este asigurata de un hol generos ce dispune de un spatiu special amenajat pentru pantofar si cuier.

Apartamentul se preda la stadiul de alb:

centrala termica prin condensatie 24 kw Bosch si detector de gaz
calorifere de otel
instalatie termica cu distribuitor separat la fiecare calorifer in parte
sape de egalizare semi-uscate mecanizate
instalatie electrica din cupru cu tablou general si sigurante separate pentru toti consumatorii de putere
tamplarie din PVC 3 camere marca Rehau si 2 foi de sticla;
usa de intrare metalica antiefractie placata cu panou din MDF;
pereti tencuiti gletuiti si zugraviti in 2 straturi de lavabila ( se pot alege diferite culori in functie de preferintele dumneavoastra );
instalatii sanitare
contorizari separate si contoare montate

Structura de rezistenta a imobilului este construita pe zidarie portanta peretii exteriori fiind construiti din caramida Porotherm de 30 cm iar peretii de compartimentare sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm. La exterior peretii sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm cu o densitate de EPS 80 ceea ce va ofera o protectie suplimentara fata de temperaturile de afara. Acoperisul este realizat din tigla Bramac cu hidroizolatie Bramac. Casa scarii este iluminata natural placata cu gresie antiderapanta balustrada din inox corpuri de iluminat cu senzori de miscare si usa de acces din PVC.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 65.000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar. Comision 0%

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7817 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu