Apartament cu 3 camere decomandate la alb de vanzare in Cisnadie
# 31771 • Vizualizări: 18 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:25, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 44.000 €
  • Suprafața utilă 78
  • An construcție 2017
  • Etaj 2
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu predare la stadiul de alb cu 3 camere decomandate si 3 balcoane de vanzare la etajul intermediar 3 din 4 al unei vile constructie noua 2017 situat in Cisnadie in imediata apropiere a Sibiului si la doar 10 minute de mers cu masina fata de Centrul Comercial Shopping City.
Acest apartament are o supradata totala de 94 mp face parte dintr-un ansamblu rezidential cu o priveliste superba asupra muntilor si zonei de case din jur fiind pozitionat intr-o locatie foarte linistita si ferita de traficul cotidian al orasului Sibiu avand acces la facilitati precum: institutii de invatamant magazine banci farmacii biserica parc statie pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi.
Locuinta detine loc de parcare privat inclus in pret si este foarte bine compartimentata compusa din living foarte generos cu o suprafata de 33 mp tip open-space cu bucataria hol din care se face accesul in doua dormitoare decomandate si baie.
Fiecare camera are acces la cate un balcon generos de 33 mp un dormitor de 18 mp iar cel de-al doilea dormitor cu o suprafata de 13 mp perfect pentru amenajarea unei camere pentru copii.
Dispune de utilitati si imbunatatiri de ultima generatie: caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior usa metalica antiefractie la intrare geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 5 camere de termoizolare de profil Rehau termoizolatie la exterior de 10 cm instalatii sanitare bransamente la apa curent si gaz dar si acces la internet si cablu Tv in fiecare camera.
Acest ansamblu se remarca printr-o configuratie atent gandita a spatiului oferind o priveliste superba asupra zonei apartamentul poate fi achizitionat la pretul de 44000 euro negociabil Cash cat si prin Credit Bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6910 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu