Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare pe strada Luptei Sibiu
# 31479 • Vizualizări: 58 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:56, 17.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 40.900 €
  • Suprafața utilă 63
  • An construcție 2006
  • Etaj 5
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare pe strada Luptei din Sibiu cu o suprafata utila de 63 mp intabulati situat la etajul 5 al unui imobil izolat exterior si cu interfon la intrarea in scara.
Suprafata utila intabulata in totalitate este structurata pe 2 nivele respectiv:

Primul nivel format dintr-un living cu acces pe balcon open-space cu bucataria mobilata si dotata cu aragaz cuptor frigider loc de luat masa si o baie mobilata ce dispune de cada si geam de aerisire.

Al doilea nivel este format din doua dormitoare decomandate unul fiind potrivit pentru dormitor matrimonial iar cealalta incapere fiind perfecta pentru amenajarea unei camere pentru copii spatiul permitand asezarea unui pat dulap pentru haine birou si de asemenea amenajarea unui loc pentru joaca.

Accesul intre cele doua nivele se realizeaza prin intermediul scarii interioare din lemn iar ca si imbunatatiri aduse o data cu constructia din anul 2006 apartamentul dispune de usa din metal la intrare geamuri termopan cu tamplarie PVC gresie faianta parchet centrala termica calorifere din otel.

Zona in care se afla acest apartament este o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar fiind la o distanta de 5 minute de mers pe jos de Bulevardul Mihai Viteazu bulevard pe care se afla sediile institutiilor bancare parcuri cu locuri de joaca amenajate pentru copii unitati de invatamant prescolar si scolar magazine alimentare supermarket-uri dispensare medicale farmacii si statii ale mijloacelor de transport public.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 40.900 euro usor negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7120 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu