Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Turnisor
# 31495 • Vizualizări: 9 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:01, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 67.000 €
  • Suprafața utilă 68
  • An construcție 2018
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Complexul din care face parte apartamentul propus spre vanzare este situat in Sibiu cartier Turnisor dispune de acces facil catre mijloacele de transport in comun spatii verzi decorative loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene locuri de parcare subterane si supraterane delimitate si amenajate separat.

Imobilul are o structura de rezistenta formata pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 30 cm iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida Porotherm de 25 cm. Pentru a oferii o protectie suplimentara peretii exteriori sunt termoizolati cu polistiren expandat de 10 cm cu o densitate de EPS80. Regimul de inaltime al imobilului este: subsol + parter inalt + 3 etaje.

Apartamentul prezentat spre vanzare este situat la parterul inalt al imobilului format din 3 camere decomandate cu o suprafata de 68 mp utili distribuiti astfel: camera de zi de 18 mp cu iesire pe balcon dormitor 1 si 2 cu o suprafata de 12.20 mp fiercare - ambele avand iesire la al doilea balcon bucatarie de 8.82 mp baie principala cu aerisire si o baie de servici si hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.

Locuinta se va preda in decursul lunii August 2019 la stadiul de alb si detine urmatoarele dotari: usa metalica de acces in apartament placata cu panou MDF; usi de lemn la interior montate marca Blanke; pereti tencuiti tinciuiti si zugraviti in lavabila alba; centrala termica pe gaz marca Immergaz in condensatie cu detector de gaz; calorifere din otel; instalatie termica din teava multistrat cu distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte; instalatie electrica cu tablou general la intrarea in apartament si sigurante separate pentru consumatorii de putere; instalatii sanitare trase pe pozitie; sape de egalizare mecanizate semiuscate; tamplarie PVC marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla cu feronerie Maco; balcon inchis in zidarie de caramida.

Casa scarilor va fi predata la stadiul de cheie si finisata cu: gresie antiderapanta; mana curenta din teava rectangulara; zugraveli in lavabila alba; corpuri de iluminat cu senzori de miscare pentru timp de noapte; usa de acces din PVC cu bariera termica; interfon cu cate un post in fiecare apartament.

Pretul de vanzare este de 67000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.
Imobilul detine locuri de parcare subterane si supraterane delimitate si amenajate separate oferite spre vanzare la pretul de 5000 euro parcarea subterana si 2500 euro parcarea supraterana fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8888 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu