Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare 55 mp utili si balcon
# 31515 • Vizualizări: 30 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:07, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 35.000 €
  • Suprafața utilă 55
  • An construcție 2018
  • Etaj -
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate la vila de vanzare pe Calea Cisnadiei din Sibiu cu o suprafata totala de 70 mp pozitionat pe parterul inalt al unui imobil pozitionat intr-o zona de case ce nu depasesc P+1E acesta dispune de parcari proprii strazi asfaltate si iluminat stradal.
Locuinta dispune de 55 mp utili impartiti intre o camera de zi cu bucatarie open-space in suprafata de 2136 mp 2 dormitoare cu suprafete de 12 mp fiecare din care unul cu acces pe balcon baie cu geam de aerisire si un hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.
Imobilul este realizat din caramida Porotherm de 30 cm pentru peretii exteriori si izolati cu polistiren de 8 cm si zugraviti cu tencuiala decorativa peretii interiori din caramida de 25 cm tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba tamplarie PVC Salamander 5 camere si 3 foi de sticla acoperis cu invelitoare din tigla ceramica.
Casa scarilor este pavata cu gresie antiderapanta mana curenta din teava rectangulara corpuri de iluminat cu senzori de miscare usa de acces din PVC si interfon cu cate un post in fiecare apartament.
Interiorul apartamentului este la stadiul de alb si cuprinde pereti tencuiti gletuiti si zugraviti in lavabila alba usa metalica de acces placata cu panou MDF ce imita lemnul sape elicopterizate semiuscate instalatii electrice trase pe pozitii cu tablou general si sigurante individuale pentru consumatorii de putere instalatii sanitare trase pe pozitie centrala termica in condensatie cu calorifere din otel si instalatii termice din teava multistrat cu distribuitori pentru radiatoare contorizari individuale si contoare montate pentru gaz curent si apa prize intrerupatoare si aplici pe tavane.
Valoarea apartamentului este de 35000 euro la stadiul de alb cu un loc de parcare si TVA de 5% inclus.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8704 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu