Apartament cu 3 camere decomandate de inchiriat zona Terezian etaj 4
# 32647 • Vizualizări: 55 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:39, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 320 €
  • Suprafața utilă 74
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate complet mobilate si utilate de inchiriat in zona Terezian din Sibiu cu o suprafata utila de 74 mp pozitionat la etajul intermediar 4 din 8 al unui imobil construit in anul 1990 din caramida ce dispune de lift si izolatie termica exterioara.
Locuinta este pozitionata pe partea sudica si dispune de o compartimentare excelenta si anume: hol cu loc pentru cuier la intrare camera de zi doua dormitoare complet mobilate si acces pe balcon bucatarie mobilata si utilata baie prevazuta cu cada si toaleta de servici. Acest apartament face parte dintr-un imobil pozitionat in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes public: scoli gradinite banci magazine farmacii parcuri loc de joaca pentru copii cabinete medicale statii pentru mijloacele de transport in comun la o distanta de doar 10 -15 minute de mers pe jos pana in centrul orasului.
Acesta este recent renovat si detine imbunatatiri si dotari precum: interfon geamuri termopan cu tamplarie Pvc usa metalica la intrare parchet laminat usi din lemn la interior centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel gresie faianta pereti zugraviti cu lavabila alba acces cablu tv si internet masina de spalat rufe masina de spalat vase frigider plita electrica si cuptor electric. In functie de viitorul chirias si de nevoile acestuia proprietarul are posibilitatea de a suplimenta obiectele de mobilier.

Locuinta este libera si se inchiriaza pe termen lung complet mobilata si utilata la pretul de 320 euro / luna + garantie.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10645 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu