Apartament cu 3 camere decomandate 90 mp utili si balcon zona Strand
# 29726 • Vizualizări: 48 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:42, 12.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 73.000 €
  • Suprafața utilă 90
  • An construcție 2003
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Daca ati ajuns in aceasta pagina de prezentare, va felicit, sunteti pe cale sa descoperiti un altfel de apartament.
Imaginati-va ca locuiti la bloc si aveti in acelasi timp confortul si spatiul, asemenea celor care locuiesc la casa. Si pentru asta nu e nevoie sa parasiti orasul, nu trebuie sa faceti rabat la zona si nici nu trebuie sa platiti decat acelasi pret pe care l-ati plati pentru un apartament obisnuit.
Dati-mi voie sa va prezint ...apartamentul din zona Strand! Un apartament normal, compus din bucatarie, baie, hol, sufragerie si doua dormitoare. Nici foarte mare, nici prea mic, doar suficient pentru o familie tanara, moderna, dinamica. Si care vrea mai mult. O terasa proprie, un loc unde sa isi poata odihni motocicleta odata intorsi dintr-o noua calatorie. Un loc unde sa poti sta afara de primavara pana toamna tarziu. Un loc in care poti face ce vrei, cand vrei, cum vrei.
Iti voi spune despre imobil, ca este un bloc de trei nivele construit in anul 2003, din caramida.
Un bloc curat, civilizat, unde se simte mirosul de om gospodar. Apartamentul este situat la etajul al treilea, cu vederea catre o zona de case.
Despre amenajari, nu cred ca are rost sa discutam acum, se vad cu ochiul liber in fotografii. Dar putem discuta despre linistea si pacea din complex. Ori despre zona ce se dezvolta constant. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, aer conditionat si contorizare individuala pentru utilitati. Amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential acesta este unic prin caracteristici si localizari, neexistand o alta oferta care sa il concureze!
Pretul de vanzare fiind de 73.000 euro.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6675 si contactati agentul de vanzari Alexandra Lascu la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandra Lascu

Sibiu