Apartament cu 3 camere decomandate 2 bai si balcon de vanzare in Sibiu
# 32778 • Vizualizări: 90 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:20, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 68.595 €
  • Suprafața utilă 81
  • An construcție 2019
  • Etaj Parter
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Apartament cu 3 camere decomandate balcon si loc de parcare de vanzare in Sibiu cu o suprafata totala de 96 mp pozitionat la parterul inalt al unui imobil constructie noua ce face parte dintr-un complex rezidential ce dispune de strazi de acces sistematizate spatii verzi parcari proprii si spatii de relaxare.

Predarea apartamentului se va face in luna Decembrie 2019 la stadiul de alb avansat si cuprinde usa metalica de acces placata cu panou MDF rama de aluminiu si 2 yale usi de interior albe cu suprafata melaminata din CPL pereti tencuiti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba centrala termica in condensatie cu calorifere din otel instalatie termica din teava multistrat cu distribuitori pentru fiecare calorifer in parte sape mecanizate prize si intrerupatoare de la Schneider tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander cu 5 camere feronerie Roto si pervaze interior exterior instalatie electrica cu tablou general si sigurante separate pentru consumatorii de putere terase hidro-termo-izolate finisate cu membrana cu ardezie si balustrade din inox si partial sticla instalatii sanitare trase pe pozitie si contorizari separate cu contoare montate.
Complexul din care face parte locuinta se preda cu strazi asfaltate si sistematizate parcari supraterane si subterane loc de joaca pentru copii loc de agrement si spatii verzi.

Avantaje si beneficii: Amplasamentul este ideal la doar cateva minute departare fata de numeroase puncte de interes public cum ar fi: scoli gradinite banci farmacii magazine mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi. Accesul in complex este sistematizat strazile asfaltate si iluminate public. Acces facil catre zona industriala vest si autostrada ambele aflata la aproximativ 3 km distanta.

Valoare apartamentului este de 68595 euro se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul prima casa.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9864 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu