Apartament cu 3 camere de vanzare zona Calea Dumbravii etaj 3
# 32556 • Vizualizări: 78 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:05, 03.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 195.000 €
  • Suprafața utilă 80
  • An construcție 2017
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament cu 3 camere decomandate la cheie cu schimbare de destinaie in spatiu de birouri de vanzare in Sibiu, cu suprafata totala de 110 mp, pozitionat la etajul intermediar 3 din 4 al unui imobil constructie noua 2018 dotat cu lift si parcari subterane situat in imediata apropiere a Parcului Sub Arini si Bulevardului Mihai Viteazu.
Locuinta are 80 mp utili + 8 mp de terasa, este compusa din camera de zi cu spatiu special amenajat pentru servit masa si vedere catre parc ( 42 mp ), bucatarie open-space mobilata - utilata, 2 dormitoare de 12 mp si respectiv 14 mp, baie mare, toaleta de servici si un hol cu spatiu pentru pantofar si cuier.
Imobilul din care face parte locuinta este construit in anul 2018 si detine dotari de ultima generatie printre care: parcare subterana cu sistem de desfumare si stingere incendiu, adapost de protectie civila ALA, parcari supraterane amenajate in fata si curtea interioara a imobilului, lift, izolatie exterioara de 10 cm, paratrasnet, hidroizolatii terase marca Firestone, gleturi si tencuieli marca Knauf, tamplarie Salamander Streamline 7 camere cu sticla Olin 3 - 4 foi in functie de dispunere si jaluzele electrice exterioare.
Apartamentul este finisat la cheie si dispune de parchet din lemn masiv multistrat de la Vicla, usa de acces metalica import Germania, usi din lemn masiv la interior, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila, incalzire in pardoseala, instalatie de aer conditionat si bai amenajate cu obiecte sanitare.
Principalele avantaje ale locuintei sunt calitatea constructiei si zona foarte buna in care se afla, aceasta este cea mai cautata din oras intrucat este cea mai centrala zona de blocuri din Sibiu. Langa imobil sunt toate punctele de interes public necesare unei familii printre care: institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, spatii comerciale, institutii publice, spatii de joaca pentru copii, statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, restaurante, hoteluri sau cabinete medicale.
Valoarea apartamentului este de 195000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10463 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu