Apartament cu 3 camere de inchiriat in zona Calea Dumbravii Sibiu
# 48469 • Vizualizări: 21 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 05:32, 17.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 490 €
  • Suprafața utilă 80
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament modern cu 3 camere decomandate de inchiriat in zona parcului Sub Arini din Sibiu situat la etajul intermediar 1 al unei vile cu 3 nivele din care ultimul etaj este penthouse, vila izolata exterior si cu interfon video la intrare.
Suprafata utila este de 80 mp compusa din living mobilat cu coltar extensibil, mobila specifica si TV, bucataria open space mobilata si utilata cu plita si cuptor electric, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, hota, frigider, fierbator pentru apa, prajitor de paine, filtru pentru cafea si zona de luat masa.
Dormitoarele apartamentului sunt mobilate cu paturi matrimoniale, noptiere, comode cu sertare si dulapuri pentru haine, unul dintre dormitoare avand iesire pe balconul deschis al apartamentului cu vedere spre un spatiu verde situat in spatele vilei. Baia este mobilata si dotata cu cada, masina de spalat rufe si geam de aerisire.
Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de usa din metal la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi din lemn la interior, parchet, gresie, faianta, centrala termica si calorifere din otel.
Toate materialele folosite pentru renovare precum si obiectele de mobilier din acest apartament sunt de inalta calitate, fiind conceput pentru a asigura tot confortul necesar.
Zona in care se afla vila este una foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, fiind de asemenea foarte cautata pentru inchiriere avand in vedere ca la aproximativ 1 minut de mers pe jos se afla cel mai mare parc din oras, acest lucru asigurand linistea si intimitatea de care aveti nevoie atunci cand sunteti acasa dupa o zi petrecuta in cotidianul agitat al orasului.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 490 euro usor negociabil si este perfect pentru gazduirea unui cuplu sau a unei familii linistite.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7018 si contactati agentul de vanzari Cosmin Morar la numarul de telefon 0753.438.459 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Cosmin Morar

Sibiu