Apartament cu 3 camere de inchiriat in Sibiu zona Cedonia
# 31520 • Vizualizări: 8 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:08, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 450 €
  • Suprafața utilă 120
  • Etaj 3
  • Compartimentare Semidecomandat
Descriere imobil
Apartament de inchiriat in Sibiu mobilat si utila format din 3 camere cu suprafata utila de 120 mp + terasa de 8 mp pozitionat la etajul 3 al unui imobil tip vila construit in anul 2007.
Situat la jumatatea distantei dintre magazinul Dumbrava si complexul Cedonia intr-o zona deosebit de accesibila in apropiere de scoli gradinite si centrele comerciale precum si accesul facil spre centrul Sibiului sunt argumente solide pentru o locatie deosebita.
Structura camerelor este foarte avantajoasa suprafata camerelor sporind confortul si adaptabilitatea spatiului foarte ingenios mobilat acesta fiind compus din 2 dormitoare mobilate si dotate cu TV un living foarte spatios si luminos ce dispune de acces pe terasa bucataria mobilata si utilata ( frigider masina de spalat vase cuptor electric plita electrica cuptor cu microunde si cafetiera ) tip open-space cu camera de zi un dressing incapator pozitionat chiar la intrarea in locuinta si 2 bai spatioase ce dispun de ventilatie naturala gresie faianta cabina de dus cada si masina de spalat rufe.
Imbunatatirile apartamentului constau in tamplaria PVC cu geam termopan parchetul din lemn masiv jaluzele exterioare electrice marchiza pe terasa usa metalica la intrare centrala termica pe gaz si mobilier la comanda.
Apartamentul se inchiriaza la pretul de 450 euro / luna complet mobilat si utilat.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8591 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu